Jonas Alaska

Onsdag 13. september 2023 kl. 19.30

Jonas Alaska // Lilleaker Live

Jonas Alaska har de siste 12 årene jevnlig servert fengende låter og solide album. Debutalbum fra 2011 ga tidlig et entusiastisk publikum og medførte at han vant Spellemann for beste nykommer. Siden har vi kunnet glede oss over If Only as a Ghost (2013), Younger (2015), Fear is a Demon (2017), Roof Came Down (2020) og Girl (2021). I tillegg har han rukket å gi ut musikk med trioen Hollywood, som også består av Billie Van og Mikhael Paskalev. Nye låter skal være på vei.

Om Girl skreiv Mitt Liv Som Erik: - … en enestående popplate med ti til dels latterlig fengende, umiddelbare låter som skinner om kapp med hverandre…

Han har turnert i Europa, USA og selvsagt over hele Norge. Etter to opptredener på Øyafestivalen, både alene og sammen med Susanne Sundfør, kommer han nå tilbake til Lilleaker Live.

Fri inngang!

0
Kjøp nå

Planlegger du et event?

Vi har en sterk ambisjon om å bidra til det lokale utelivet, og inviterer stadig til konserter og andre type arrangementer i våre lokaler.

Caféen er tilgjengelig til utleie, og vi tilbyr servitør og cateringstjenester til arrangementer. Les mer om leie av lokalet her.

Ønsker du å arrangere ditt event på Møllefossen Café? Ta kontakt med oss i dag!