Lewi Bergrud Band

Onsdag 29. mars 2023

Lewi Bergrud Band // Lilleaker live

Velkommen inn i stua til Lewi Bergrud!


Lewi er låtskriver og vokalist, gitarist, pianist og bassist. Eller forresten, la oss heller si det slik: Lewi er en musikalsk formidler.

For Lewi ble et musikkfylt hjem og det glade bedehusmiljøet et uvurderlig utgangspunkt for en videre karriere i musikk- og formidlingsbransjen. Sammen med Knut Anders Sørum og de andre barndomsvennene i bandet Expect a Miracle, turnerte han gjennom USA og Europa. Han er også en viktig brikke i landets største sommershow «Urbane Totninger», med sine 30 000 publikummere. De siste årene har han også hatt suksess med en av Norges største juleturnéer Blåtoner, senest sammen med Ole Børud og Maria Solheim.

I dag er Lewi en ettertraktet soloartist som gjester små og store scener i inn- og utland. Uansett om arenaen er en stadion, en konsertsal, kirke eller pub, evner han å skape en intim og uhøytidelig atmosfære. Som om publikum var gjester i hans egen stue.

Lewis største motivasjon med musikken er nettopp å skape små og store øyeblikk som treffer konsertgjestene i sjela. Han deler sine tanker rundt de store temaene i livet, med musikken som uvurderlig verktøy. Lewi sin åpenhet og sterke formidlingsevne gjør konsertene hans til alt annet enn samlebåndsoppdrag.

Arrangementet er gratis

0
Kjøp nå
Om møllefossen

En café og interiørbutikk som tilbyr et inspirerende univers av interiør, vin og matretter med fokus på designopplevelser og fornøyelse.

Vinkart

Vi har et stort utvalg av gode viner hos oss! Både rød, hvit, rosé og musserende.

Leie lokalet

Fredager, lørdager og søndager er lokalet vårt tilgjengelig for private arrangementer, som f.eks bursdager, afterwork og andre fester.