Arrangementer

Julebord

I november og desember er det anledning til å arrangere juleluncher og julebord i våre lokaler.  

For julebord er det mulig å booke hele lokalet etter stengetid, fra kl. 17.00 - 01.00. Prisen for leie er kr. 9000. Denne prisen inkluderer serveringspersonell og vask. Mat og drikke må kjøpes av oss, og det er mulig å velge mellom tapasbuffet eller julebuffet bestående av ribbe, pølser og pinnekjøtt fra Strøm Larsen med tilbehør. Begge buffeter er 490,- per person. Vi kan også servere dessert.

Vi klarer opp til 50 sittende gjester, men så mye som 60 personer for en stående fest. Vårt lokale har en herlig julestemning, og er perfekt for morsomme og intime feiringer!

For grupper mellom 12 – 30 personer kan vi også ha juleluncher med kald julebuffet til 390 kr per person.

Om møllefossen

En café og interiørbutikk som tilbyr et inspirerende univers av interiør, vin og matretter med fokus på designopplevelser og fornøyelse.

Hva skjer på møllefossen

Vi har en sterk ambisjon om å bidra til det lokale utelivet, og inviterer stadig til konserter og andre type arrangementer i våre lokaler. Her kan du se kommende arrangementer hos oss.

Leie lokalet

Fredager, lørdager og søndager er lokalet vårt tilgjengelig for private arrangementer, som f.eks bursdager, afterwork og andre fester.