Arrangementer

Leie lokalet

Våre elegante festlokaler byr på en unik atmosfære som vil forvandle din spesielle anledning til et minneverdig øyeblikk. Enten du planlegger en intim samlling eller en stor firmafest, er våre lokaler perfekt for alle dine feiringsbehov.

Alle dager unntatt onsdager og torsdager er lokalet vårt tilgjengelig som selskapslokale for private arrangementer, som f.eks bursdager, bryllupsfester, kickoff og andre fester. Det er da mulig å booke hele lokalet etter stengetid, fra kl. 18.00 - 01.00.

Prisen for leie av selskapslokalet er kr. 8000. Denne prisen inkluderer serveringspersonell og vask. I lavsesongen fra januar til mars er prisen for leie 4000 kr. Mat og drikke må kjøpes av oss, og det er mulig å bestille f.eks tapas eller grillbuffet, som koster 449,- per person.

Vi klarer opp til 50 sittende gjester, men opp til 100 personer for til en stående fest. Vårt selskapslokale er perfekt for morsomme og intime feiringer!

Om du vurderer et arrangement hos oss, så send oss en melding i kontaktskjema. Velkommen til oss!

Om møllefossen

En café og interiørbutikk som tilbyr et inspirerende univers av interiør, vin og matretter med fokus på designopplevelser og fornøyelse.

Afterwork

Ta med teamet eller vennegjengen på noen glass vin eller en pils etter jobb. Vi inviterer til after work på Møllefossen hver onsdag og torsdag!​​

Hva skjer på møllefossen

Vi har en sterk ambisjon om å bidra til det lokale utelivet, og inviterer stadig til konserter og andre type arrangementer i våre lokaler. Her kan du se kommende arrangementer hos oss.