Om oss

En fransk-inspirert café med fokus på gode, lokale råvarer

Møllefossen er en familiedrevet cafe & interiørbutikk, som holder til på Lilleaker i Oslo. Vi er plassert rett ved fantastiske Møllefossen, derav navnet. Hos oss har vi en sterk ambisjon om å bidra til det lokale utelivet, og vi brenner for å skape et levende Lilleaker. Derfor inviterer vi stadig til konserter, AfterWork, utstillinger og andre type arrangementer.

Cafeen er inspirert av det franske kjøkken, og vi er svært opptatt av lokale råvarer og kortreist mat. Det er viktig for oss med bærekraftig produksjon og høy kvalitet på alt vi serverer. Et godt eksempel på dette er våre nydelige kaffebønner fra Tim Wendelboe, som har en helt særegen smak.

På dagtid serverer vi deilige salater, sandwicher og bakevarer fra lokale kvalitetsprodusenter. Om kvelden serves det et gjennomtenkt tilbud av vin, ost, spekemat & annet godt.

I et vakkert og historisk lokale, med takhøyde og naturlig lys ligger alt til rette for å vise frem vakkert interiør på en måte det fortjener. Alt av interiør og service som vi benytter skal vi også tilby til kundene, og vi har med oss merkevarer som Louise Roe, Lisette Rutzoe, Kajsa Cramer, PWTBS, Ferm Living og flere.

Velkommen til oss!

Hva skjer på møllefossen

Vi har en sterk ambisjon om å bidra til det lokale utelivet, og inviterer stadig til konserter og andre type arrangementer i våre lokaler. Her kan du se kommende arrangementer hos oss.

Afterwork

Ta med teamet eller vennegjengen på noen glass vin eller en pils etter jobb. Vi inviterer til after work på Møllefossen hver onsdag og torsdag!​​

Leie lokalet

Fredager, lørdager og søndager er lokalet vårt tilgjengelig for private arrangementer, som f.eks bursdager, afterwork og andre fester.